Meie e-pood...

 
...pakub koertele ja kassidele professionaalset kosmeetikat Itaaliast, brändilt Yuup! 

YUUP! kosmeetikavahendeid iseloomustab: 

  •  ei sisalda SLES ja SLS

  • sisaldavad naturaalseid ekstrakte ja õlisid

  • ilma parabeenideta, ftalaatideta, fosfaatideta ja nafta tootmisjääkideta

  • tasakaalustatud PH tasemega, mis on ohutu loomadele ja inimestele

 

Kosmeetika Yuup on üheks kõige edukamaks loomade kosmeetikasarjaks Euroopas, mis toodetakse täies mahus Itaalias kompanii Cosmetica Veneta srl. poolt.

Kompanii teaduslaboritest tulevad spetsiaalsed komponendid, mis niisutavad ja hooldavad nahka, samuti toidavad ja muudavad kauniks karva: keratiin, vitamiinid C+ ja E+, pantenool. Iga toode on rikastatud spetsiaalsete aktiivsete koostisosadega ja naturaalsete ekstraktidega, et tagada igale karvatüübile parim hooldus. Kasutatud toorainete kõrge ja naturaalne kvaliteet ning kvaliteetne pakend tagavad kõrgekvaliteetse toote, mis annab parima tulemuse. 



 loe lisaks

Royal Canin
on meie e-poes pakutavast koerte ja kasside kuivtoidust ainus kaubamärk. Pakume teile peaaegu kogu valikut Royal Canini laiast tootesarjast. Tänu oma ülima täpsusega välja mõõdetud koostisosadele tagavad Royal Canini Health Nutrition sarja tooted teie lemmikule kõik vajalikud toitained.  
loe lisaks
 
Harjad
 

 loe lisaks
 
Meie e-poes
on lisaks koerte ja kasside kosmeetikale, kuivtoidule ning konservidele võimalik valida oma lemmikule  mitmeid erinevaid tooteid. Täiendame oma tootevalikut pidevalt ning samuti ootame teiepoolseid soove ja ettepanekuid. Ettetellimisega on peagi võimalik osta eksklusiivseid kandekotte sülekoertele.
loe lisaks